12. 10. 2021.


Najnovija ideja DOO RSV i VD direktorice Marije Vlajkov. 

Podnošenje prijava nadležnim inspekcijama za sport, za gašenje udruženja sportskih ribolovaca širom Vojvodine. Očekujte uskoro inspektore, nekima su već došli, spremajte svu potrebnu dokumentaciju inače će vas inspekcija "ugasiti" .

Ovo su rezultati nejedinstva ribolovaca Vojvodine i verovanja u lažne objave na društvenim mrežama na lažnim sajtovima kao što su Ribolovački savez Vojvodine - RSV.

 U buduće ćemo se truditi da vas na ovom jedinom istinitom i zvaničnom sajtu Ribolovačkog saveza Vojvodine obaveštavamo o stanju sukoba između DOO RSV na čelu sa VD direktoricom Marijom Vlajkov i Ribolovačkog saveza Vojvodine koji je osnivač DOO RSV.

15. 12. 2021.

Prijava DOO RSV protiv USRM "Dunavac" iz Petrovaradina, inspekciskoj službi Gradskog sekretarijata za sport, nije donela očekivane rezultate za VD direktoricu Mariju Vlajkov. Nije uspela da "ugasi" naše udruženje.
   Imali smo dosta bespotrebne  muke dok nismo naše udruženje uskladili sa SVIM zakonskim obavezama ali smo konačno dobili inspekcijski zapisnik da smo apsolutno u skladu sa Zakonom o sportu. 
   "Savladali" smo sve "prepreke" i mozemo da obavljamo dalje našu delatnost u oblasti sporta. Procedura nije ni malo jednostavna.

 S obzirom da je moguće da će prijave biti podnete i protiv drugih USR članova Ribolovačkog saveza Vojvodine, ( a imamo saznanja da su neke već podnete) možete nam se obratiti za pomoć u usklađivanju vaših obaveza sa Zakonom o sportu.

OBRATITE NAM SE ZA POMOĆ, Naše iskustvo vam može spasiti udruženje od zatvaranja.  USRM "Dunavac" 21131 Petrovaradin, Preradovićeva 93.